Onze trouwe partners

BTV, Betrouwbaar - Technisch - Vriendelijk

Onze missie? Ongevallen voorkomen, zowel bij u thuis als op de werkvloer. Daar zijn wij als bedrijf elke dag mee bezig. Wij proberen u steeds op de meest efficiënte manier verder te helpen. BTV, dat zijn meer dan 400 medewerkers met al hun kennis en ervaring die we al 90 jaar samen opbouwen.

Wij gaan verder, voor veiligheid

Hoe doen we dat? We focussen op kwaliteit. We staan voor een vlotte en kwalitatieve dienstverlening bij een eenmalige controle of zijn uw partner bij al uw technische keuringen, audits of opleidingen. U kunt op ons rekenen. Wij hebben er ongelofelijk veel zin in!

BTV, voor veiligheid, bij u thuis of in uw bedrijf.

Besox - Sociaal secretariaat

Besox is een erkend sociaal secretariaat actief in België en Nederland. We nemen een aantal administratieve taken over van werkgevers zoals loonadministratie, personeelsbeleid en geven sociaal juridisch advies.

Besox zorgt ervoor dat u als werkgever kan doen wat u graag doet. Alle administratie dat met uw personeel te maken heeft kan u zorgeloos aan ons overlaten.

Cloud Computer Company

Cloud Computer Company heeft zich gespecialiseerd om syndici/rentmeesters van de toekomst, de volledige digitale weg te laten bewandelen. Zij bieden met “OPENSyndic” (beheer gebouwen) en “OPENRental” (rentmeesterschap) 2 complete efficiënte werkinstrumenten voor iedere syndicus/rentmeester. Hun diensten worden bovendien aangeboden via de cloud.